Demòcrates Valencians demana la reparació de la barana del pont que unix Catarroja i Massanassa

Demòcrates Valencians (DV) demana la reparació de la barana de pedra del pont que unix els pobles de Catarroja i Massanassa. El partit valencianista denuncia que actualment, i anys després d’un accident que la va trencar, no s’ha reparat esta part del pont, una construcció que data de l’any 1767.

DV afirma que les actuals tanques que protegixen, mínimament, la zona generen un impacte visual negatiu i que s’ha acabat per deixar abandonats en grans blocs part de la barana original d’este emblema arquitectònic de la comarca. Per eixe motiu, els valencianistes insten a les administracions implicades a trobar una solució, aclarir qui té la titularitat del pont i posar-se a treballar abans de que el pont se degrade més.

Al mateix tems, des de Demòcrates recorden que la Diputació de València es va comprometre a treballar amb els ajuntaments de Catarroja i Massanassa per a obtindre les ajudes necessàries per a reformar tot el pont. En paraules del portaveu del partit, Sandre Llopis de Pau, “recuperar la barana del pont sobre el Barranc de Xiva seria una molt bona noticia. Ja se va perdre l’esplanada de pedra que tenia el barranc als peus del pont, no perdam també la barana”.

El partit valencianista destaca la importància d’este pont per on discorren camins com el del Cid o la ruta valenciana del Camí de Sant Jaume.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *