El flamenc omplirà Torrent este cap de setmana gràcies a l’Associació Amics de la Cultura Andalusa

El mes de setembre comença carregat d’activitat. L’Associació Amics de la Cultura Andalusa celebra la seua setmana cultural amb un gran nombre d’esdeveniments. Divendres a la nit tindrà lloc una nit flamenca on el ball i les palmades estan assegurats. Dissabte a les 10 h del matí hi ha una sardinada per a tots els que hi vulguen assistir. Finalment diumenge a les 14.30 h organitzen unes paelles per a cloure esta gran setmana.

A més, per a acomiadar-se de l’estiu, dissabte a les 22.30 h en la plaça de l’Església, es podrà gaudir de l’última sessió de cinema d’estiu de Nits a la Plaça amb la pel·lícula Ahora o nunca, una comèdia romàntica amb un gran repartiment que farà botar les llàgrimes de riure a tots els presents.

A més els clavaris de sant Ramon celebren este cap de setmana la festivitat del sant. Dissabte a la nit el barri de la Cotxera acollirà un sopar popular i després tot el món es mourà al compàs de la música en una revetla. Per fi, diumenge al matí tindrà lloc la missa i a la vesprada la processó en honor de sant Ramon.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *