El Puig porta a Fitur les meravelles naturals, arquitectòniques i culturals del poble

La localitat de El Puig de Santa Maria arriba a Fitur apostant per l’accés universal als seus recursos turístics i preparada per acollir la final de la quarta etapa de la Volta 2019, que convertirà aquest poble mediterrani, històric i natural en la destinació ideal per gaudir de la gran festa del ciclismo. Aquests son els principals reclams del municipi a Fitur 2019.

La localitat ha sigut escollida com a final de la quarta etapa de la volta ciclista a Espanya, que tindrà lloc el proper 27 d’agost, convertint-se en la destinació ideal per als seguidors d’aquesta modalitat esportiva que vulguen combinar la gran festa del ciclisme amb uns dies de descans a la platja.

L’alcaldessa Luisa Salvador celebra el final d’etapa com “l’ocasió ideal per descobrir les meravelles naturals, arquitectòniques i culturals del nostre poble”.

En matèria d’accessibilitat, l’Ajuntament ha realitzat en els últims anys moltes millores. El 2018 es va dur a terme, amb l’ajuda de la Diputació de València, un diagnòstic de l’accessibilitat universal dels monuments, les visites guiades i les platges del municipi i durant 2019 es materialitzaran diverses actuacions que completaran l’accessibilitat universal dels seus recursos turístics.

Luisa Salvador també ha destacat “l’excelència de les seues platges”, les 4 km de costa de la localitat destaquen per la qualitat de les seues aigües. Amb una platja per a gossos i més de 2 km reconeguts amb la màxima distinció Q de Qualitat Turística, el municipi disposa de racons per gaudir de mar amb tranquil • litat i bona companyia.

Les persones que visiten l’estand del Puig a Fitur podran entrar en un sorteig per gaudir d’una estada de cap de setmana per a dues persones en els hotels Casbah i Ronda.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *