Falete triomfa a Torrent

La plaça de la Llibertat s’ompligué de gom a gom per a rebre  Falete. El cantant va demostrar als milers de persones amb el seu espectacle Falete, Siempre Falete, que es tracta d’un gran artista, que va debutar al teatre Lope de Vega de Sevilla amb només 17 anys, cantant per a la Chunga. El assistents ahir gaudiren d’unes hores, on l’artista cantà els seus grans èxits i va obtindre l’ovació del públic, amb un remolí de passió flamenca sobre l’escenari.

Els xiquets i xiquetes també van gaudir d’activitats. Al llarg de la vesprada, els carrers del Pintor Miró-Azorín va acollir una animació infantil, on han pogut jugar a diferents jocs. A més, en la Fira del Llibre es va organitzar un recital poètic musical, homenatge a Cervantes i una lectura dramatitzada d’un fragment del Quixot.

Els amants del teatre van assistir a la representació l’obra  Xiqueta, per Déu, de la mà de la falla Àngel de l’Alcàsser. La Rondalla i Grup de Ball Forcat va omplir la plaça de l’Església de riures i va amenitzar la vetlada.

I per a finalitzar el dia, la Federació de Moros i Cristians organitzà en la plaça Major, una revetla, a partir de les 24 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *