Investiguen intimidacions a dos joves a Manises en dies diferents

L’Ajuntament de Manises ha publicat un comunicat on explica que «el passat 2 de gener va tindre lloc un intent d’intimidació a una jove a Manises, fet que es va denunciar a la Policia Nacional al dia següent. Aparentment un individu, encara per identificar, va intentar persuadir a una adolescent per tal de que pujara al seu cotxe. Amb constància d’aquesta denúncia, els cossos de Policia Nacional i Local ja estan actuant i han començat les gestions oportunes per tal de localitzar al presumpte subjecte».
Des del consistori «es va identificar la circulació de rumors per xarxes socials en la línia d’aquest desagradable esdeveniment. Per Facebook es denunciava una altra intimidació, en aquest cas a una menor de dotze anys, a la zona del parc Els Filtres. La Policia Nacional es va mobilitzar automàticament per tal de trobar i contactar a la persona que havia difós aquesta informació. A dia 4 de gener, ja s’ha establit comunicació amb aquesta persona i s’estan duent a terme les accions necessàries per tal de procedir a una denuncia oficial».
Des de l’Ajuntament de Manises «es vol recordar que qualsevol tipus de denúncia, i en concret les d’intimidacions a menors i joves, s’han de dirigir a la Policia Local i Nacional per tal de que siguen efectives ja que les xarxes socials no són l’espai adequat, doncs es pot causar una innecessària alarma social i acusacions injustificades. També des de l’Ajuntament es prega que qualsevol informació al respecte d’aquest incident, o d’algun altre, siga comunicada i transformada en denuncia a les disposicions de les forces de seguretat per tal de realitzar les investigacions pertinents i posar solució el més prompte possible».
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *