Jornades contra la violència de gènere a Paterna

La Policia Local de Paterna, amb la col·laboració de la Policia Nacional i els Serveis Socials de l’Ajuntament, ha organitzat per a dijous que ve 21 de juny a la vesprada, unes jornades contra la violència de gènere i que comptarà amb xarrades d’especialistes de diferents àmbits com la sanitat, l’educació, el dret, policia o serveis socials.

Tal com ha explicat la regidora de Seguretat Nuria Campos “volem crear un espai de reflexió que permeta abordar la violència de gènere des de diferents perspectives, oferint eines per a lluitar contra aqueixa xacra social”.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis serà l’escenari triat per a acollir aquestes jornades que obriran les seues portes a les 17:30 de la vesprada amb la clausura del curs de defensa personal per a dones, acte en el qual les més de 200 participants en el curs que s’ha desenvolupat durant tot el mes, rebran un diploma acreditatiu.

Les ponències començaran a les 18:15 amb les xarrades titulades «Reflexions i eines per a la prevenció de la violència de gènere” que oferirà una aproximació sanitària a la importància de la prevenció en atenció primària i la ponència “Aspectes judicials relacionats amb la violència de gènere”. A més, des de l’Àrea de Serveis Socials es realitzaran una ponència sobre “La intervenció amb dones víctimes d’agressions des dels serveis socials generals”.

Per la seua banda, tant la Policia Local com la Policia Nacional de Paterna impartiran xarrades sobre la història i desenvolupament de les actuacions i metodologies emprades en la lluita contra la violència de gènere en el municipi.

Les jornades finalitzaran amb la projecció del vídeo “Performance col·lectiva 44” realitzat pel departament d’Educació amb la col·laboració de les dones de Santa Rita i que a través de l’actuació de Paula Muñóz serveix com a homenatge de les víctimes de violència de gènere.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *