Joves de Mislata parlen amb els partits polítics sobre propostes de joventut

El Consell de la Joventut de Mislata, va organitzar el dimecres 29 d´abril un debat jove sobre polítiques de joventut amb totes les forces polítiques per a conèixer quines seran les seues propostes en matèria de polítiques de joventut al Centre Jove del Mercat, amb l’objectiu de fomentar la reflexió sobre els temes que ens afecten als joves.

Vam comptar amb la presència de totes les agrupacions polítiques del municipi, David Gamarra de Canviem Mislata, Javier Gil de Compromís per Mislata, Vicenta Agudo de Els Verdes, Carles Muñoz de Coalició Junts, Carmen Sepúlveda de Esquerra Unida, Ximo Moreno de PSOE, Rafael Martí de UPyD, Jaime López de PP i Chema González de Ciudadanos.

El debat va començar amb dos qüestions proposades pel president del Consell David Latorre García, la primera en torn al paper que tenen les polítiques de joventut a cada partit, i la segona sobre mesures concretes contemplades als programes electorals. En general es va parlar de la necessitat d’un pla d’ocupació i formació, ferramentes per a l´accés a la habitatge, promoció de la participació ciutadana i de l’associacionisme.

Després es van fer dos rondes de preguntes, on el joves van poder preguntar sobre les seues inquietuds als representants de cada partit polític, preguntes com el pla d’ocupació, la possibilitat de crear espais per a grups de música i associacions, les partides pressupostaries per a les associacions juvenils i per últim la importància del Consell de local de la Joventut de Mislata.

A l’hora d’exercir el dret al vot s’ha de fer d’acord amb les conviccions de cadascú, per això, des del Consell de la Joventut creiem que aquest debat sobre polítiques de joventut i la posada en comú dels partits polítics, pot apropar les propostes dels partits polítics a la ciutadania jove de Mislata.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *