La «Carnaval Party» arriba el 22 de febrer a l’Espai Jove: només per a joves

Cada mes, l’Espai Jove reserva la vesprada d’un divendres per a activitats pensades especialment per a xics i xiques d’11 a 16 anys. Pel DEJ (Divendres a l’Espai Jove) han passat tallers, discomòbils, concurs de videojocs, hip-hop, escape rooms i multitud de propostes… a les quals divendres que ve, 22 de febrer, se suma una nova aposta: Carnaval Party, una festa a la qual si acudixes disfressat tens un regal segur. Tot això gratis, naturalment.

Des de fa anys, els divendres són especials en l’Espai Jove, perquè s’organitzen vesprades gratuïtes, de 17.30 a 20.30 hores, en les quals els joves d’11 a 16 anys poden gaudir gratis de multitud de jocs, aventures, sessions per a compartir amb amics i, sobretot, amb el suport de monitors especialitzats en cada activitat.

«Els caps de setmana l’Espai Jove sol tindre activitats enfocades a un públic més adult, des de concerts de rock fins a actes fallers o de diferents col·lectius locals, per això hem triat els divendres a la vesprada, quan l’alumnat ja no té classes l’endemà, per a organitzar propostes lúdiques que en molts casos és la primera vegada que es realitzen en la població», apunta la regidora de Joventut, Mery Cortell.

Aqueixes propostes, agrupades sota el nom DEJ (Divendres a l’Espai Jove) inclouen tallers formatius orientats als joves, cursos de ball, música, videojocs i, en general, vesprades d’oci en les quals el més important és gaudir junts amb altres joves de la població.

I el 22 de febrer, per primera vegada, una festa de carnestoltes, la Carnaval Party, amb begudes refrescants, música, animació i, per descomptat, disfresses…

No oblides acudir amb el teu si vols un regal sorpresa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *