La Diputació de València obri les seues portes a la ciutadania durant Nadal

La Diputació de València obrirà les seues portes a la ciutadania durant Nadal per a oferir una oferta d’activitats  familiars i gratuïtes coincidint amb el període vacacional escolar.  Per a fer-ho ha programat una àmplia oferta d’oci amb diverses  activitats lúdiques durant l’última setmana de l’any i els primers  dies de gener.

El Pati de la Scala de la corporació provincial acollirà del 26 al 28  de desembre i entre el 2 i el 4 de gener un ampli programa d’oci  infantil, que inclou diversos tallers als matins, en horari d’11 a 13  hores, i sessions de teatre a les vesprades, a partir de les 18 hores.

Les xiquetes i xiquets podran divertir-se realitzant diferents  manualitats, en les quals aprendran globoflèxia, a fer les seues  pròpies titelles amb culleres de fusta, gots de pingüins o joies i  corones, entre altres activitats. De la mateixa manera, hi haurà  diferents espectacles teatrals i musicals plens de màgia i il·lusió,  així com contacontes nadalencs.

Aforament limitat

Per a les activitats infantils que se celebren als matins l’entrada és  lliure fins a completar un aforament de 50 xiquetes i xiquets per  taller. Quant a les sessions de teatre vespertines, l’aforament és de  70 persones assegudes i la recollida d’entrades (una per persona)  haurà de realitzar-se 30 minuts abans de començar l’espectacle en  l’entrada de la Diputació de València, situada en la Plaça Manises,  número 4.

La Diputació en Expojove

Un any més, la Diputació col·labora amb l’Ajuntament de València i  altres institucions públiques en la celebració de la Fira Expojove,  que enguany se celebrarà, com és habitual, del 26 de desembre al 4 de  gener en la Fira de Mostres de València. La corporació provincial  comptarà amb el seu propi estand, en què es realitzaran diferents  activitats lúdic-esportives per a promoure l’esport i els jocs  participatius entre els més xicotets.

L’oferta d’activitats que ofereix l’espai de la Diputació destaca per  la gran varietat d’opcions d’entreteniment, que abasta totes les edats  i diversitat de preferències per a fomentar l’esport i el joc no  sexista. L’estand acollirà des d’un rocòdrom fins a un simulador de  ràfting, amb una zona de videojocs i una altra multiaventura, llits  elàstics, pistes de futbol i bàsquet i un escenari d’actuacions per a  cantar i ballar.

Expojove és ja una cita tradicional per a milers de famílies durant el  període de vacances de Nadal. Un lloc ple d’activitats, teatre,  música, entreteniment i ciència. Pot visitar-se en Fira València  d’11.00 a 20.00 hores; amb excepció del 31 de desembre, dia en què  l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores, i l’1 de gener, que obrirà de  16.00 a 21.00 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *