La Pobla de Farnals paga 7.500 euros al propietari del gos electrocutat

7.585,36 euros es la quantitat que l´Ajuntament de La Pobla de Farnals ha indemnitzat a una persona que va perdre el seu gos electrocutat per una farola amb derivacions en la zona del solar d´avinguda Constitució.

Segons ha explicat l’alcalde, Enric Palanca, “és trist perdre un animal de companyia en eixes circumstàcies però podria haver sigut pitjor si haguera sigut una persona. La pluja i el mal estat del cablejat acabaren amb la vida del animal. En eixa polèmica sobre els solars el propietari -SOLVIA- va decidir tancar el recinte”.

Des de que va passar l´accident les faroles de l´avinguda es van canviar. L’alcalde ha informat a més que “l’Ajuntament ha signat el projecte a l´IVACE per a seguir acumulant crèdits i canviar les faroles velles. El camí de la mar, avinguda de la Mar, avinguda País Valencià, avinguda Constitució, carrer Ferrers, plaça Corts Valencianes, carrer Caravel·les…sense oblidar les obres de millora i reforç de plaça Tomàs i Valiente, Bombers, carrers Neptuno, Lepanto, Alcoià… tot això són grans quantitats de diners invertits tots estos anys en reformar un sistema obsolet, de vegades inclús perillós”.

L’alcalde va lamentar la deixadesa del anterior govern de La Pobla de Farnals en el manteniment i va informar que ara també l’Ajuntament està preparant una licitació de manteniment elèctric.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *