La Pobla de Farnals reconvertirà el carrer Caravel·les

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals destinarà els 135.850’65 euros procedents del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis Municipals per a l’exercici 2017 (PPOS) per a remodelar el carrer Caravel·les. L’objectiu de l’administració és transformar esta zona en un bulevard atractiu per al comerç i el turisme, de manera que estos sectors s’òbriguen a altres zones de la platja.

L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha destacat que estos diners “s’utilitzaran per a desenvolupar una part molt important del municipi”. El primer edil ha recordat que les subvencions “dels dos anys anteriors s’han hagut de destinar a xicotetes inversions, però necessàries, per la situació d’abandonament en la qual es trobaven moltes infraestructures quan vam arribar al govern”.

Les obres serviran per a ampliar les voreres i substituir el formigó per rajoles. Tanmateix, es millorarà la qualitat del paviment, s’habilitarà un carril per a les bicicletes i es col·locarà nou mobiliari urbà. Esta intervenció també suposarà una reordenació del trànsit. A més d’una millora estètica, els canvis al carrer Caravel·les crearan més espai per a les terrasses dels establiments de restauració i consolidaran una zona més amable per on poder passejar i gaudir de l’espai públic.

Les obres s’efectuaran al tram que hi ha en l’encreuament de l’Avinguda de la Mar fins al carrer Joncar. D’esta manera, la tercera línia de costa s’habilitarà per al comerç i l’oci, a continuació del Passeig Colom i l’Avinguda de Neptú. L’Ajuntament es reunirà amb els veïns i comerciants de la zona per a escoltar els seus suggeriments i opinions abans d’enllestir el projecte.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *