La premsa diària, motiu de polèmica a Alaquàs


El Grup Socialista ha aclarit  hui que els regidors tenen a les 9 del matí 
els periòdics del dia a la seua disposició per a la seua consulta. «Tot el problema de l’oposició és que no reben un e-mail amb les notícies d’Alaquàs escanejades el que els permetria no haver de personar-se en l’Ajuntament», ha denunciat hui el PSOE d’Alaquàs en una nota de premsa. 

Des del Grup Municipal Socialista han emés hui un comunicat públic denunciant que «no deixa de despertar sorpresa les gruixudes i dures paraules que per una nimietat tal han manifestat dues dels grups de l’oposició que evidència una animadversió que va més enllà de la discrepància política».

Les paraules que han generat la controversia: “lamentablement aquest gest no ens sorprén, vist com és de complicat accedir a informació vital per dur endavant la nostra tasca. És una mostra més del funcionament d’un ajuntament governat durant més de trenta anys per un únic partit i d’una alcaldia amb tendència a modificar al seu interès les informacions que publica i a ocultar les informacions desfavorables al seu govern. Des de l’oposició estem treballant per eradicar aquest tipus de pràctiques antidemocràtiques.”

El PSOE d’Alaquàs ha defensat, per la seua banda, que «si durant els últims anys ha governat el PSPV-PSOE a Alaquàs ha sigut perquè així ho han decidit els veïns i les veïnes a través de les urnes, perquè han confiat en el nostre projecte i en les persones que ho encapçalaven a cada moment. O és que l’oposició pensa que els seus vots i els seus votants valen més que els de la resta de partits? Segur que aquesta no serà la seua manera d’entendre la democràcia».

«Des del Grup Municipal Socialista preferim continuar treballant pel ben comú, per a resoldre els problemes de la gent del nostre poble que és per al que els veïns i veïnes ens van triar», han conclós.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *