L’Ajuntament d’Alboraia i Tantum Consultores organitzen unes Jornades informatives sobre Compra Pública d’Innovació

Alboraia acollirà el pròxim dia 19 de desembre a les 9 hores unes Jornades sobre la Compra Pública d’Innovació (CPI) i la seua possible implementació en el municipi.

Les Jornades seran inaugurades per Toni Gaspar, president de la Diputación de València i consistiran en una taula redona composta per diversos ponents del sector de la innovació i personalitats del sector públic. En ella, s’abordaran dos reptes que té actualment l’ajuntament d’Alboraia. Aquestes necessitats són solucionar dos problemes mediambientals; certs patògens perjudicials per al cultiu de xufa, i la gestió de residus plàstics derivats de l’agricultura.

La CPI es basa en un mecanisme que promou la col·laboració entre entitats públiques per al desenvolupament i l’adquisició de solucions innovadores realitzades per les empreses que contribuïsquen a millorar els serveis públics, en termes d’eficàcia o eficiència; i millorar la innovació i la competitivitat empresarial, atraient fons per a l’R+D+i empresarial mitjançant contractació pública.

Tantum Consultores S.L. és una consultora independent que es dedica a la gestió integral d’ajudes públiques, finançament, subvencions i desgravaments fiscals als projectes d’R+D, a la innovació i a les inversions industrials. Amb aquestes jornades pretén contribuir a la millora competitiva de les empreses, facilitant la viabilitat financera dels seus projectes d’innovació i crear sinergies entre diferents empreses per a poder abordar les necessitats del mateix Ajuntament d’Alboraia.

JORNADA COMPRA PÚBLICA D’INNOVACIÓ COM A MECANISME DE DESENVOLUPAMENT EN L’AJUNTAMENT D’ALBORAIA

19 DE DESEMBRE DE 2018. AUDITORI D’ALBORAIA

08:45 – 09.15 h Recepció d’assistents.

09:15 – 10.00 h Acte oficial d’inauguració

Juan Llobell Lleó, President de Tantum Consultores

Miguel Chavarría Díaz, Alcalde d’Alboraia

Antoni Gaspar Ramos, President de la Diputació de València

10:00 – 11.30 h Mesa de debat sobre vivències de CPI a nivell local. La importància de l’intraemprendiment en el municipi, la província i la comunitat autònoma per a l’impuls de l’economia local

Amb aquestes intervencions curtes s’oferiran visions diferents en la implementació de la CPI i l’element clau: la innovació tecnològica i la participació de les PIMES amb solucions concretes o amb propostes a desenvolupar en col·laboració pública-privada.

Modera: Regina García Mondría. Sòcia Directora de Tantum Consultores

Entitats participants amb experiències:

Agència Valenciana d’Innovació: Yolanda Cárcel, Servei d’Innovació en el Sector Públic i Compra Pública

Consorci de la Ribera: Plàcid Madramany, Responsable Àrea d’Energia

Diputació de Castelló: María Pilar Batet Jiménez, Cap del Servei de Contractació i central de Compres, Diputació de Castelló

Ajuntament d’Alboraia: Ana María Bru Guzmán, 1a Tinent d’Alcalde

11:30 – 12.00 h Rueda de preguntes i invitació a la participació ciutadana

12:00 – 12.15 h Clausura de la Jornada Compra Pública d’Innovació com a mecanisme de desenvolupament en l’Ajuntament d’Alboraia

Francisco Rodríguez Mulero, Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *