L’ajuntament de Paiporta afirma «que el gronxador inclusiu del parc de la Soliera està precintat pel seu mal ús»

Respecte a la notícia publicada ahir en què el PP de Paiporta afirmava que el govern municipal «no sap què fer amb el parc inclusiu de la Soliera per la seua pròpia incapacitat per gestionar», la corporació municipal transmet «que no és cert que l’ajuntament no sàpiga què fer amb aquest parc «. «El parc forma part d ‘una aposta del Govern de Paiporta per la inclusió», no només el parc de la zona de la Soliera inclou jocs inclusius, hi ha 4 o 5 zones infantils del poble amb aquest tipus de jocs.

A més, volen destacar «que el que ha passat amb el gronxador del parc, al qual es refereixen els populars, és que aquest ha patit un mal ús i per això s’ha precintat». I afegeixen, «que els ciutadans estarien més acostumats a l’ús d’aquest tipus d’elements inclusius, si a Vicente Ibor se li hagués ocorregut en els 8 anys que va governar fer algun parc inclusiu, cosa que no va fer».

Sobre el gronxador del parc de la Soliera, el govern de Compromís està estudiant posar una cartelleria més específica de l’ús que s’ha de fer d’aquest element, «perquè els xiquets i xiquetes, i sobretot, mares i pares que acompanyen els menuts , tinguen en compte que aquest gronxador no està preparat perquè pugen més persones de les recomanades; és perquè pugen les persones de mobilitat reduïda «.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *