L’Ajuntament de Paiporta ajuda en el transport de 13.800 quilos d’aliments per a les persones necessitades

L’Ajuntament de Paiporta ha col·laborat en una nova entrega d’aliments per a Caritas i Creu Roja, gràcies al conveni que ha signat recentment amb les dues entitats. En l’últim enviament, han arribat a les instal·lacions d’aquestes organitzacions un total de 13.800 quilos d’aliments destinats a persones amb dificultats econòmiques, 8.000 quilos per a Caritas, i 5.800 per a Creu Roja. L’import total aproximat de la despesa del transport per a tot l’any 2016 ascendeix a 1.200 euros.

“Donada la situació actual de famílies en risc d’exlusió social, el paper de les entitats del tercer sector és clau en la recerca de la igualtat i desenvolupament de la societat”, ha explicat la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez. Des d’aquesta regidoria s’ha impulsat la Mesa de Cooperació Social de Paiporta, punt de trobada de les entitats benèfic-assistencials i l’ajuntament amb l’objectiu de coordinar la seua acció en favor de les persones amb dificultats.

L’objecte d’aquesta ajuda és la col·laboració en les despeses derivades del transport des del Banc d’Aliments per al lliurament dels mateixos als usuaris, dins del Programa Operatiu del Fons d’Ajuda Europea a Espanya als més Desfavorits 2014-2020 (FEAD) destinat a pal·liar la privació alimentària.

La regidoria de Cooperació Social i Voluntariat ha apuntat que la subvenció s’acordarà i s’anirà abonant a la presentació per part de les entitats de cada factura de despeses de transport corresponent en cadascun dels lliuraments previstos al 2016 segons es vagen produint.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *