L’aplicació mòbil municipal de Picanya, premiada en el Congrés Nacional d’Innovació

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, a Madrid, fou seu de la 7a edició del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS). Este congrés d’àmbit estatal és el més important fòrum de trobada de les millors experiències en matèria d’innovació tecnològica en les administracions públiques. Durant dos dies, diferents ponències expliquen els millors projectes i les propostes més novedoses de totes les administracions del nostre país, des de ministeris a ajuntaments, passant per governs autonómics i diputacions. Este congrés compta amb el suport del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies o el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, entre altres.

En esta edició 2017, el premi a la millor estratègia mòbil/APP pública ha estat per a l’aplicació municipal de l’Ajuntament de Picanya APPicanya de la qual el jurat va voler destacar el seu caràcter innovador, la seua qualitat tècnica i la quantitat de servicis que posa a l’abast de la ciutadania. A més, el jurat va destacar el fet que fóra un Ajuntament d’un poble relativament menut, com Picanya, el que haguera sigut capaç de dissenyar, desenvolupar i posar en marxa una aplicació per a telefonia mòbil tan novedosa i avançada. De fet, l’Ajuntament de Picanya fou la institució més menuda premiada en este congrés nacional on ministeris, governs autònoms i diputacions de tota Espanya, van copar la gran majoria de premis.

La segona aplicació
APPicanya és la segona aplicació per a telefonia mòbil desenvolupada per l’Ajuntament i amb més de 1.200 persones usuaries en poc més de mig any. Oferix servicis com avisos municipals, avisos directes en cas de que la grua municipal vaja a retirar el teu vehicle (si és possible), presentació d’incidències en via pública (i seguiment de l’expedient), avisos relacionats amb impostos municipals, notíces, agenda, inscripcions i altres.

APPicanya ha estat dissenyada i desenvolupada pels serveis de comunicació i informàtica de l’Ajuntament de Picanya amb la col·laboració de l’empresa valenciana de programació web i seguretat informàtica Binn.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *