Manises organitza el primer certamen de pintura ràpida a l’aire lliure amb motiu del Dia Internacional de les Dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises ha organitzat el primer certamen de pintura ràpida a l’aire lliure amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

 

El certamen tindrà lloc dissabte que ve, 2 de març, a les 11 hores, a casa Violeta de Manises (Avinguda Tramvies, núm.21) amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de les reivindicacions d’aquest dia. Per això, es realitzarà una jornada de producció gràfica en la qual les persones participants plasmaran sobre un llenç la seua visió sobre aquesta data tan destacada i entraran en concurs per a l’obtenció d’un primer premi de 300€ i un segon premi de 150€.

 

Segons paraules de la regidora d’Igualtat, Pilar Bastante, “des del Departament d’Igualtat hem organitzat aquesta activitat perquè volem oferir a qui ho desitge l’oportunitat d’expressar amb total llibertat els seus sentiments i emocions sobre el 8 de març a través de l’art i la creativitat.”

 

El parc dels Filtres serà l’espai en el qual es crearan les obres pictòriques des de les 11 hores fins a les 17 hores, moment en el qual finalitzarà el termini de lliurament. L’organització proveirà d’una  bossa de menjar a meitat del temps transcorregut, ja que ningú podrà absentar-se del seu lloc assignat, excepte motiu justificat i comunicació prèvia.

 

La fallada del jurat es farà pública el dilluns 4 de març abans de les 14.00 hores a través del Facebook oficial de l’Ajuntament de Manises i el premis s’entregaran el 5 de març a les 19 hores. També durant aquesta jornada s’inaugurarà l’exposició col·lectiva de les obres realitzades, que podrà visitar-se fins al 18 d’abril, a la sala polivalent de Casa Violeta.

 

Podran inscriure’s al concurs totes aquelles persones físiques majors de 16 anys que desitgen participar, a partir de la publicació de les bases en el BOP i fins a l’1 de març a les 14.00 hores, per correu electrònic a igualdad@manises.es o de manera presencial a casa Violeta dins del seu horari d’atenció. Per a més informació, es pot visitar l’apartat d’Igualtat en www.manises.es.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *