Paiporta es concentrarà contra la violència de gènere l’últim dimecres de cada mes

LAjuntament de Paiporta ha convocat aquest dimecres tres minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament en memòria de les últimes víctimes de la violència masclista a Espanya, i de condemna dels seus assassinats. Veïnes i veïns de la localitat s’han acostat al consistori per a mostrar la seua repulsa d’aquests crims, que des que va començar l’any s’han cobrat la vida de sis dones, a més de la xiqueta llançada suposadament pel balcó el passat dia 25, i que va morir aquest dimarts, i una possible víctima de violència masclista a Bilbao de la qual encara s’estan investigant les causes de la mort.

Han assistit a la concentració membres de l’equip de govern de Paiporta i de la corporació municipal. Abans dels tres minuts de silenci, l’alcaldessa, Isabel Martín, ha llegit un comunicat en què ha fet una “crida a la ciutadania del nostre poble per a que, davant la mínima sospita d’un cas de violència masclista, contacte immediatament amb la policia o informe als serveis municipals”. Així mateix, Martín ha avançat que cada últim dimecres de mes hi haurà concentracions a Paiporta “mentre continue aquest terrorisme contra les dones”.

“Davant aquesta lacra, no podem mirar cap a altre costat i, a més de fer aquestes concentracions per tal de visibilitzar el que hauria de ser una qüestió d’Estat, des de l’Ajuntament estem fent i continuarem fent tots els esforços per a acabar amb un masclisme que mata, col·laborant colze a colze amb els centre escolars, i posant mitjans municipals per a fer polítiques preventives d’igualtat”, ha assenyalat l’alcaldessa, Isabel Martín, en la seua intervenció.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *