Paiporta escolta les propostes de les persones majors mitjaçant una assamblea

Les persones majors de Paiporta han traslladat a l’equip de govern de la localitat les seues propostes d’activitats en l’assemblea celebrada recentment a la Llar del Jubilat de la localitat. Desenes d’homes i dones s’han reunit amb responsables polítics del consistori per expressar com volen que siga la programació destinada a elles i ells.

A la trobada han assistit l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el primer tinent d’alcalde i regidor de Persones Majors, Vicent Ciscar, la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, la d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, i el de Cultura, Alberto Torralba, així com diferents tècnics de l’Ajuntament.

Les persones assistents han apuntat a una major varietat d’activitats, i han acollit amb agraïment la possibilitat de poder participar en el disseny de la programació destinada a les persones majors. Les seues peticions han anat en el sentit de programar tallers i cursos d’informàtica bàsica, de maneig de telèfons intel·ligents i aplicacions populars de missatgeria com Whattsapp, de manualitats, i més enfocats a l’expressió artística, com puguera ser un grup de teatre. Així mateix, han expressat la seua voluntat per que el consistori organitze excursions culturals.

L’Ajuntament, per la seua banda, ha avançat que pròximament es crearà una borsa de treball per a contractar una persona que s’ocuparà de dinamitzar les activitats destinades a les persones majors. A més, ha anunciat que s’incorporarà a la Ruta de la Salut, promoguda per l’Hospital General, i que acostarà una atenció sanitària bàsica a un punt neuràlgic del seu dia a dia, com és la pròpia Llar del Jubilat. També els ha informat de serveis al seu abast, com el de teleassistència, que promou la Diputació de València, i que es pot tramitar des del mateix Ajuntament.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *