Paiporta soluciona el problemes de filtracions en la Llar de la Tercera Edat

Obres de millora a la Llar de la Tercera Edat de Paiporta

L’Ajuntament de Paiporta està escometent en les últimes setmanes obres de millora a la Llar de la Tercera Edat de la localitat. Aquestes obres seran finançades amb el pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València, i solventaran els greus problemes de filtracions que patia aquest edifici municipal des de fa anys. La intervenció suposarà una inversió d’al voltant de 36.000 euros.

Actualment s’està finalitzant la impermeabilització de la coberta superior de l’edifici, a través de la qual es filtrava l’aigua quan es produïen pluges intenses. Seguidament s’abordarà la problemàtica d’uns canalons d’obra de la façana exterior, que es trobaven molt deteriorats pel pas del temps. Per últim, es retiraran les vigues de fusta i els revoltons d’una de les estances, que presentava molt mal estat i fins i tot es va desprendre en part en l’últim episodi de fortes pluges, cosa que va obligar a tancar aquest espai.

«Per a nosaltres és fonamental recuperar el patrimoni municipal i, de fet, hem planificat abordar actuacions a tots els espais on hem detectat greus deficiències per la manca d’inversió en manteniment dels últims temps», ha afirmat el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val. El regidor va visitar les obres recentment acompanyat per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, qui va afirmar que «era lamentable l’estat en què es trobava aquest nucli central en la vida de les persones majors de Paiporta», i que l’equip de govern que encapçala «intentarà per tots els mitjans mantindre en un estat digne els edificis públics».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *