Paterna comença les obres contra inundacions en la part baixa de Lloma Llarga

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa mixta Aigües de Paterna, ha començat les obres contra inundacions en lloma Llarga per regularitzar la xarxa d’evacuació de pluvials que discorre per aquesta zona i evitar que, en episodis de precipitacions intenses, s’inunde la part baixa d’aquesta barriada.

Aquestos treballs, en els quals s’invertiran 45.434’92 euros i que es desenvolupessin durant 6 setmanes aproximadament, tenen com a objectiu augmentar la capacitat del col·lector de pluvials que discorre pel carrer Espigol de Valterna.

Per a això, es va a generar una connexió directa de col·lector del pluvials que discorre pel carrer Espigol de Lloma Llarga, que és de PVC corrugat i que té un diàmetre de 600 mm de diàmetre al col·lector de pluvials interurbà, que discorre perpendicular a aquest carrer, és de formigó armat, té un diàmetre de 2.000 mm de diàmetre i desemboca en el Barranc d’en Dolçà.

“Aquesta actuació permetrà una entrada directa de l’aigua sobre un element de major evacuació, solucionant així els problemes de capacitat que presenta l’actual xarxa de pluvials d’aquesta zona de Valterna”, ha explicat la regidora d’Infraestructures Núria Campos.

Referent a això, Campos ha afegit que “la solució està basada en l’execució d’un nou pou de registre, de formigó prefabricat, que permetrà la descàrrega directa del cabal d’aigua recollit pel col·lector de pluvials municipal de PVC sobre la conducció interurbana de pluvials de formigó armat”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *