L’Ajuntament de Picassent presenta al veïnat un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Després d’una primera fase d’estudi d’uns mesos, on s’ha analitzat el comportament de la població a través d’enquestes i aparells de mesurament, el diagnòstic del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Picassent s’ha presentat a la població.
En un acte celebrat a la Casa de Cultura, l’Ajuntament de Picassent ha volgut presentar al veïnat i els col·lectius locals el diagnòstic de la mobilitat del municipi, així com comunicar els següents passos que s’implementaran dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS).

L’Ajuntament de Picassent treballa per millorar la qualitat de vida del veïnat. És per això què, des de fa uns mesos, està portant-se a terme el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, un projecte que té per objectiu millorar l’entorn urbà i reduir l’impacte ambiental generat pel transport urbà o la contaminació, entre molts altres aspectes.

Una vegada presentat el diagnòstic que analitza qüestions com el trànsit, els aparcaments, el transport públic o la mobilitat dels vianants i els ciclistes, el PMUS entra en una nova fase en què s’estudiaran projectes de millora a curt, mitjà i llarg termini per a la seua aplicació i/o actuació en el municipi.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible «forma part d’un conjunt d’accions impulsades per l’Ajuntament de Picassent amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, l’entorn urbà del municipi i la reducció de l’impacte ambiental generat pel transport», afirma Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent, i en definitiva «aconseguir implantar formes de desplaçament més sostenibles i adaptades als nous temps».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *