Presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

La Casa de la Cultura acollí ahir la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. L’acte forma part de la programació de la III Setmana de la Llengua, que organitza l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent.

La presentació de les obres guanyadores, editades per Tabarca, va comptar amb la presència dels autors i de la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, que va remarcar “el compromís del consistori amb la cultura i la promoció de la llengua a través de la lectura” i va aprofitar per a anunciar que com que enguany farà 20 anys de la creació dels premis, esta convocatòria literària tornarà a ser anual. També hi va participar el director general de Caixa Rural Torrent, patrocinador del premi de teatre, Javier Ruiz.

La presentació de les obres guanyadores, editades per Tabarca, va comptar amb la presència dels autors i de la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, que va remarcar “el compromís del consistori amb la cultura i la promoció de la llengua a través de la lectura”. També hi va participar el director general de Caixa Rural Torrent, patrocinador del premi de teatre, Javier Ruiz.

Llibres guanyadors Premis Literaris Ciutat de Torrent
Premi Narrativa Juvenil
Guanyador: L’illa de l’ombra, de Santiago Forné
Finalista: Res a amagar, d’Anna Boluda
Premi de Teatre Juvenil: Safareig, de Carles Durà
Premi de Poesia: Fils de llum, de Francesc Pastos

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *