Sandra Fornàs guanya el premi al millor cartell del Festival Rock d’Alaquàs

La jove Sandra Fornàs Sánchez, ha estat la guanyadora del premi al millor cartell del Concurs del 21 Festival Rock d’Alaquàs convocat per l’Ajuntament d’Alaquàs. Aquest cartell serà la imatge de la propera edició del certamen que se celebrarà el dissabte 29 d’agost al Parc de la Sequieta.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Joventut, Diana Muñoz, van lliurar el premi ahir dijous en un acte que va servir també per conèixer personalment els guanyadors del Concurs PREFRA 2015: ANDOR, WE USED TO PRAY i TRADING LICKS, tres grups valencians que actuaran al festival gràcies a aquest certamen organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs per obrir la participació i donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de la Comunitat Valenciana de participar en el festival.

La primera edil va felicitar personalment la guanyadora del cartell per la seua creativitat i treball i principalment per la seua participació al Festival. Així mateix, va reconèixer també el talent musical dels grups que participaran al Festival.

L’acte es va iniciar amb la projecció d’un audiovisual que parla dels recursos i possibilitats que ofereix l’Ajuntament d’Alaquàs als joves dins de la seua política de joventut. Un vídeo en el que han participat gran part de col·lectius i clubs esportius joves de la ciutat i que té com a banda sonora l’èxit musical Bienaventurados del Tio la Careta, que han cedit la música.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *