Silla contractarà a parats de llarga duració i joves amb ajuda del Servef

L’Ajuntament de Silla, des d’Alcaldia, la Regidoria de Promoció Econòmica i  el servei d’aDES, ha tramitat diverses subvencions per fomentar l’ocupació en el marc del Programa d’Iniciativa Social que han sigut aprovades pel SERVEF per un import total de 130.000 euros.

Principalment, 53.365 euros aniran destinats a la contractació de 15 persones desocupades de llarga duració, és a dir, inscrites en el Servef com a demanant d’ocupació almenys 12 mesos en un període de 18 mesos, durant tres mesos a jornada completa.

Pel programa dirigit a joves menors de 30 anys amb qualificació professional, s’han obtingut 43.596 euros que facilitaran la contractació de 10 joves amb un contracte de pràctiques. Les persones beneficiàries hauran de tindre alguna d’aquestes titulacions: Grau en Comunicació Audiovisual o Periodisme, Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Arquitecte/a Superior, CFGM Sistemes Microinformatics, CFGS Administració Sistemes Microinformatics, Grau en Magisteri, Psicologia, Pedagogia, CFGS Administració i Finances o Enginyeria Industrial.

La selecció de les persones es realitzarà d’acord amb les instruccions del SERVEF, per mitjà d’oferta genèrica en el Servef de Silla, que farà una preselecció de les persones candidates en funció del perfil tenint preferència les que no resulten beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupats. La selecció està prevista per al mes de novembre i l’inici de les contractacions en el mes de desembre.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *