Silla es bolca amb Toñete en la VII Gala Solidària ‘El Poble Balla’

dsc-0546Més de 500 persones van gaudir de la gala solidària de ball que es va celebrar el diumenge 15 de gener a la Nau Jove de Silla. Les associacions de ball de Silla van demostrar el seu art en un espectacle per a tots els gustos, on hi van haver diferent estils de ball. Des de balls tradicionals, com la jota o la Dansa dels Porrots, fins a més moderns com el funk, passant pel tango o balls esportius. També van estar representades totes les generacions i van poder veure el bon ritme de veïns i veïnes de totes les edats.
La recaptació de l’esdeveniment va per a la causa de Toñete, un xiquet de 6 anys i veí de Silla que pateix el Síndrome de West, una malaltia poc comuna per a la qual necessita 9.000 euros en tractaments especials que milloraran la seua qualitat de vida. Tot el que s’ha recollit en aquesta gala de ball i al Mercat Solidari de desembre sumen més de 1.613 euros. Tomás Palomares, en representació de les associacions de ball, va fer entrega del xec a Vanessa Gamero, mare de Toñete, que va tindre unes paraules d’agraïment per a tots els assistents i participants.
A l’acte, presentat per Iván Serrador i Paula Santana, van assistir l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; la regidora d’Educació, Raquel Sánchez; la regidora de Benestar Social, Trini Martínez; el regidor de Cultura, Valentín Mateos, i la regidora del PP, Carolina Manzano. L’alcalde va anunciar que la Junta de Govern va aprovar la donació de la recaptació dels contenidors de recollida de roba a la causa de Toñete, contribuint d’aquesta manera a arribar a la quantitat necessària perquè el xiquet puga anar a Barcelona a rebre el tractament necessari.
La VII Gala Solidària ‘El Poble Balla’ va estar organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Silla i la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica per les  associacions de ball: la Dansa del Porrots, els Majors de Silla, Dansart Associació Cultural, Falla Reis Catòlics, Energy Dance, Casa d’Andalucia, Grup de ball de Pilar García, Grup de Dansa Ella i Falla Poble de Silla.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *