Tarifes especials per al veïnat en els abonaments de les piscines d’estiu de Paterna

Els Serveis Esportius Municipals de Paterna han obert el termini perquè els veïns i veïnes del municipi puguen comprar els abonaments de les piscines d’estiu. Tal com ha explicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, “mitjançant l’ús d’aquests abonaments, els paterners i paterneeas podran beneficiar-se d’un preu especial per a gaudir de les piscines descobertes de Valterna Nord, la Coma i en el complex lúdic Piscines Municipals d´Estiu que obrirà les seues portes aquest pròxim divendres”.

A més, el regidor Mora ha destacat que “existeixen diferents tipus de bons que possibiliten un accés més econòmic a les instal·lacions, i especialment beneficien a menors de 18 anys, a pensionistes i els socis dels Serveis Esportius, si ben el nombre d’abonaments disponible està limitat per qüestions d’aforament de les instal·lacions”.

La venda d’abonaments per a la nova piscina lúdica situada en Poliesportiu Municipal es realitzarà en les instal·lacions de la Piscina Climatizada Casc Urbà, i s’iniciarà el dimarts dia 19 a les 17:00 h. Els residents a Paterna podran adquirir els diferents tipus de bo el dimarts a la vesprada en horari de 17:00 a 20:00 h, i els dies 20,21 i 22 de juny, en horari de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h., sempre en Piscina Climatizada Casc Urbà.

A partir del dia 23 de juny, la venda de bons està a oberta a qualsevol ciutadà amb independència de la seua residència. Aquests bons, la quantitat dels quals està limitada per raons d’aforament de la instal·lació, no estaran a la venda en la pròpia instal·lació, per a donar la major agilitat i confort possible a les cues d’accés.

Els bons per a les piscines de Valterna i La Coma es compraran en les respectives instal·lacions.

En tots els casos, els bons podran ser para tota la temporada, són específics per a cada piscina descoberta, i tenen un cost de 104,06 euros, o de 20 banys per 57,80 euros, en el cas de majors d’edat.

En el cas dels menors entre 4 i 17 anys, el preu pel bo de temporada serà de 52,03 euros, i de 20,80 euros per a pensionistes i jubilats. També s’ha inclòs una tarifa jove que permetrà als usuaris del Carnet Jove Local beneficiar-se d’abonaments de temporada per 29,92 euros. Es recomana sempre consultar les condicions que et permeten accedir a aquest tipus de bons.

Per la seua banda, els abonats al programa +QVida, tindran accés gratuït en les piscines descobertes de Valterna i La Coma de dilluns a divendres no festius en horari de matí, i els dimarts en el complex lúdic “Piscines Municipals d´Estiu” fins a les 14 h, encara que en tots dos casos amb un límit d’entrades reservades per a aquest concepte.

Quant als horaris, El complex lúdic “Piscines Municipals d’Estiu” (en Poliesportiu Municipal) romandrà obert del 22 de juny al 2 de setembre tots els dies de la setmana d’11 a 20 hores. Per la seua banda, les piscines descobertes de*Valterna i La Coma estaran en funcionament fins al 31 d’agost. En el cas de la piscina de Valterna Nord, l’horari serà de dimarts a dissabte d’11:45 a 18 h i els diumenges d’11:15 a 19 h, mentre que la piscina de la Coma obrirà de dimarts a diumenge de 13 a 18 hores. Ambdues romandran tancades els dilluns.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *