Xirivella insonoritza el Centre d’Oci Municipal

Ja estan en marxa les obres d’insonorització del Centre d’Oci Municipal de Xirivella (.COM) que permetrà que les persones majors de la localitat puguen tornar a utilitzar-lo per fer les seues activitats, com ara el ball i la gimnàstica.

La millora de l’aïllament acústic del .COM permetrà compatibilitzar estes activitats amb l’entorn residencial i evitar molèsties de soroll als veïns i veïnes de la zona.

En concret, s’està instal·lant sòl flotant en tot el recinte de Xirivella i es construirà una doble paret allà on encara no estava. A més a més, s’instalarà una doble porta d’entrada i es construirà un vestíbul acústic. També s’aplicarà un tractament acústic en tot el sostre del baix.

Paral·lelament s’instal·larà un nou limitador de potència acústica per garantir que no se sobrepasse el límit permés per la llei.

Els treballs els està fent l’empresa adjudicatària Construcciones Vidal Alventosa, S.L. a partir del projecte redactat per Acústica y Telecomunicacions, S.L, qui també dirigix i supervisa l’execució de l’obra.

El cost total dels treballs és de 78.380 euros, desglossats en 72.600 euros del cost dels treballs i 5.780 euros per la redacció del projecte i supervisió especialitzada del desenvolupament de les obres. El cost està sufragat pel Pla d’Ajudes a Projectes d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Està previst que les obres acaben el pròxim mes de març.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *